Retourneren & Annuleren

Voor Nederland

Wij maken gebruik van een Antwoordnummer, waardoor je jouw bestelling gratis retour kunt sturen. 

Om jouw bestelling gratis te retourneren neem je eerst per e-mail, info@mimic.nl, contact op met onze klantenservice om de retourzending aan te kondigen. Daarna kun je de producten gratis retour sturen via het volgende adres met vermelding van jouw naam en ordernummer.

Mimic Klantenservice
o.v.v. het ordernummer
Antwoordnummer 55519
3505 WB Utrecht

Je kunt ook retourneren via het modelformulier voor herroeping.

Voor België

Om jouw bestelling gratis te retourneren neem je eerst per e-mail, info@mimic.nl, contact op met onze klantenservice om de retourzending aan te kondigen. Je ontvangt van ons daarna per mail een retour etiket die je op het pakket kunt plakken en kunt afgeven bij een PostNL locatie. Kijk via deze link voor een locatie bij jou in de buurt: Waar kan ik mijn pakket afgeven ter verzending? | PostNL België.


Binnen welke termijn kan ik mijn bestelling nog retourneren?

Je kunt de bestelling binnen de afkoelingstermijn (14 kalenderdagen na ontvangst) zonder opgaaf van reden aan ons retourneren. De afkoelingstermijn van 14 kalenderdagen gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. De kosten voor het retourneren zijn gratis. Mochten de producten bij retourneren beschadigd zijn, dan kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.


Wanneer wordt mijn betaling teruggestort?

We betalen je meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van je betaalmethode. Voor IDEAL of achteraf betalen is dit vaak binnen 3 werkdagen.

Annuleren

Het is niet mogelijk om een afgeronde bestelling te annuleren zodat deze niet verstuurd wordt. Om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen, worden ze namelijk direct opgenomen in ons levertraject. Zodra je de bestelling hebt ontvangen, kun je een mail sturen naar info@mimic.nl en je retour aanmelden. Na je aanmelding kun je de bestelling gratis retour sturen.