This is your heading text.

This is your heading text.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

 • De vorm stimuleert aanhappen en de drinkreflex

  Niet alleen honger, maar ook de warmte van de borst stimuleert jouw baby om te drinken. De Mimic fles een grotere en zachtere speen dan andere flessen, waardoor de warmte van de melk wordt gevoeld door jouw baby. Dit stimuleert de behoefte aan drinken en daarmee ook de drang om goed aan te happen.

 • Geen lucht zorgt voor minder krampjes

  Tijdens het drinken aan de borst komt er geen lucht bij, doordat er op een natuurlijke manier tegendruk ontstaat als de baby drinkt. Geen lucht voorkomt krampjes.

  Daarom is onze fles op dezelfde manier ontworpen. Waar andere flessen een ventiel gebruiken om de onderdruk in de fles tegen te gaan, maakt Mimic gebruik van een flexibel cupsysteem in de fles zelf. Tijdens het drinken vouwt dit cupsysteem namelijk net zoals de borst langzaam naar binnen op basis van het drinktempo van jouw baby. Zo komt er geen lucht in de fles en verkleint onze methode net zoals de borst de kans op krampjes. Deze unieke werking is dan ook gepatenteerd.

 • Drinken, slikken, pauzeren

  Aan de borst kan je baby rustig drinken, slikken en pauzeren. Deze manier van drinken is mogelijk omdat de melk alleen toestroomt als je baby drinkt. Bij het ontwerpen van onze speen hebben wij daarom gekozen voor innovatieve gaatjes waarbij de melk alleen begint te stromen als je baby aanhapt en begint te drinken. Net als aan de borst zorgt dit voor een rustig drinktempo en minder kans op verslikken. Test het zelf door de fles ondersteboven te houden nadat je hem gevuld hebt ;-)

 • Nooit meer te snel of te langzaam drinken

  Het geven van voeding duurt gemiddeld 20 minuten. Drinkt je baby te langzaam, dan is er de kans dat hij of zij nog steeds een zuigbehoefte heeft na 20 minuten, maar tijdens de fles in slaap valt. Te snel drinken kan weer leiden tot krampjes of spugen.

  Daarom is belangrijk dat je het drinktempo kunt aanpassen op de zuigbehoefte van je baby. Met de Mimic fles is dit mogelijk door heel gemakkelijk de fles te roteren. In tegenstelling tot andere flessen kun je hiermee tijdens het drinken de melktoevoer langzaam vergroten of verkleinen voor je baby zonder de speen te vervangen. Zo kun je elke keer de perfecte drinksnelheid vinden die past bij de behoefte van jouw baby op dat moment.