• ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Wendy

  Een hele fijne fles, zeker voor kindjes die primair borstvoeding krijgen. Mijn meisje van 4 maanden kan de vorm goed vastpakken, en de manier van drinken is erg natuurlijk.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Chermaine

  Wij zijn super tevreden met de flessen. Ze zijn handig en helpen de kleine met het niet te snel drinken.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Benjamin

  Zeer tevreden. Onze dochter drinkt veel rustiger waardoor ze minder spuugt en niet meer verslikt.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Susan

  Super Fles! Mijn dochter dronk te snel de fles leeg waardoor alles er zo goed als bijna uit kwam. Reflux klachten werden aanzienlijk minder na het gebruiken van deze fles. En heeft bijna amper krampjes gehad.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Lisanne

  Ik ben erg tevreden. Mijn dochter heeft weinig tot geen krampen meer en de drinksnelheid is precies goed. Ze kan pauzes nemen wanneer ze wil en verslikt zich niet.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Romy

  Super tevreden. Mijn zoon van (toen) 4 weekjes pakte meteen deze fles. Ik combineer het met borstvoeding en dat gaat top!

1 van 6

Hoe werkt Mimic?

Zonder problemen overstappen van borst naar fles

Veel babies hebben moeite met de overstap van borst naar fles, omdat de drinktechniek van babyflessen zo anders is. Daarom hebben wij niet alleen de vorm, maar ook de manier van drinken aan de borst gekopieerd.

 • Bepaal zelf de drinksnelheid

  Bij borstvoeding wordt het drinktempo automatisch aangepast op de zuigbehoefte van jouw baby. Door onze fles te roteren kun je eenvoudig het drinktempo aanpassen en de melktoevoer vergroten of verkleinen. Gemiddeld mag een voeding 25 minuten duren, zo kun je de melktoevoer hierop aanpassen.

 • Drinken, slikken en pauzeren als aan de borst

  Aan de borst kan jouw baby rustig drinken en stroomt de melk alleen als je baby drinkt. Dankzij de innovatieve gaatjes in onze speen stroomt de melk ook alleen als je baby aanhapt en drinkt. Dit verkleint de kans op verslikken. Daarnaast krijgt je baby alle tijd om rustig aan te happen en te pauzeren tussen het drinken wanneer dat nodig is.

Mimic fles165 ml of 235 ml

v.a. €17,99

ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Startpakket 2 x 165 ml of 2 x 235 ml

v.a. €29,99

ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Groeipakket 2 x 165 ml + 1 x 235 ml

€44,99

ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Door de unieke werking en vorm van onze fles geloven wij dat Mimic de oplossing is voor kindjes die uit de fles willen gaan drinken. Een rustig drinktempo vergelijkbaar met de borst. Ideaal als je ook nog borstvoeding geeft. Maar mocht het om welke reden toch niet lukken of je hebt de fles niet nodig gehad, dan mag je deze binnen 30 dagen altijd gratis retour sturen.

1 van 4