Zonder problemen overstappen met Mimic

Wil je overstappen en weigert jouw kleine elke fles? Ontdek dan nu de Mimic babyfles die als enige fles niet alleen de vorm, maar juist de drinktechniek van de borst kopieert.

 • Stimuleert aanhappen

  De hele speen van Mimic is extra breed en zacht. Zo kan je baby makkelijk aanhappen. Het speentje bovenaan is flexibel en heeft een hele lichte textuur dat zorgt voor extra grip. 

 • Bepaal zelf de drinksnelheid

  Bij borstvoeding wordt het drinktempo automatisch aangepast aan de zuigbehoefte van jouw baby. Door onze fles te roteren kun je zelf het drinktempo aanpassen en de melktoevoer vergroten of verkleinen. Drinken gaat nooit meer te snel of te langzaam. 

 • Drinken, slikken en pauzeren als aan de borst

  Aan de borst stroomt de melk alleen als je baby drinkt. Dankzij de innovatieve gaatjes in onze speen stroomt de melk ook alleen als je baby aanhapt en drinkt. Dit verkleint de kans op verslikken en kan je baby rustig pauzeren tussen het drinken wanneer dat nodig is.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Wendy

  Een hele fijne fles, zeker voor kindjes die primair borstvoeding krijgen. Ze is een fanatieke flesweigeraar, maar deze pakt ze het beste!

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Elianne

  Zeer tevreden met de Mimic fles. Snel en netjes geleverd en eindelijk drinkt mijn flesweigeraar toch uit de fles.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Pauline

  Goed advies en fijne communicatie. Mijn zoontje vind de fles heel fijn. Terwijl hij heel moeilijk was met uit een flesje drinken. Dat is nu opgelost.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Chermaine

  Wij zijn super tevreden met de flessen. Ze zijn handig en helpen de kleine met het niet te snel drinken.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Susan

  Super Fles! Mijn dochter dronk te snel de fles leeg waardoor alles er zo goed als bijna uit kwam. Reflux klachten werden aanzienlijk minder na het gebruiken van deze fles. En heeft bijna amper krampjes gehad.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Lisanne

  Ik ben erg tevreden. Mijn dochter heeft weinig tot geen krampen meer en de drinksnelheid is precies goed. Ze kan pauzes nemen wanneer ze wil en verslikt zich niet.

1 van 6

Mimic fles165 ml of 235 ml

€17,99

ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Startpakket 2 x 165 ml

€29,99

ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Groeipakket 2 x 165 ml + 1 x 235 ml

€44,99

ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Door de unieke werking en vorm van onze fles geloven wij dat Mimic de oplossing is voor kindjes die uit de fles willen gaan drinken. Een rustig drinktempo vergelijkbaar met de borst. Ideaal als je ook nog borstvoeding geeft. Maar mocht het om welke reden toch niet lukken of je hebt de fles niet nodig gehad, dan mag je deze binnen 30 dagen altijd gratis retour sturen.

Help! Ik heb een flesweigeraar.

Het komt regelmatig voor. Ouders die na een aantal weken borstvoeding de overstap willen maken naar af-en-toe een flesje, krijgen ineens te maken met een flesweigeraar. In samenwerking met een pre-verbaal logopodist staat in ons Blog een aantal tips en adviezen.

Wat kun je doen als je een flesweigeraar hebt? Lees meer.

Hoe werkt Mimic?

1 van 4