Zonder problemen overstappen met Mimic

Heeft je baby last van krampjes? Een van de oorzaken is te veel lucht binnen krijgen tijdens het drinken. Daarom heeft Mimic als enige de fles zo ontworpen dat er geen lucht in de fles komt. En geen lucht in de fles, betekent minder kans op krampjes.

 • Geen lucht = geen krampjes

  Lucht in de fles is de grootste oorzaak van krampjes. Onze gepatenteerde hervulbare cup vouwt langzaam naar binnen terwijl jouw baby drinkt. Dat voorkomt lucht in de fles tijdens het drinken en daarmee krampjes.

 • Stimuleert aanhappen

  Niet alleen honger, ook warmte van de borst stimuleert het drinken. Met de grote en zachte speen van de fles voelt jouw baby de warmte van de melk. Dit stimuleert het natuurlijk aanhappen en voorkomt dat je baby lucht mee naar binnen “hapt” tijdens het drinken.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Carlijn

  Super! De kleine heeft nauwelijks krampen. Het is een heel snel en makkelijk systeem. We zijn fan!

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Susan

  Super Fles! Mijn dochter dronk te snel de fles leeg waardoor alles er zo goed als bijna uit kwam. Reflux klachten werden aanzienlijk minder na het gebruiken van deze fles. En heeft bijna amper krampjes gehad.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Lisanne

  Ik ben erg tevreden. Mijn dochter heeft weinig tot geen krampen meer en de drinksnelheid is precies goed. Ze kan pauzes nemen wanneer ze wil en verslikt zich niet.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Sharon

  Hele fijne ervaring wanneer je overgaat van de borst naar de fles. Voor zowel gekolfde melk als flesvoeding. De manier van aanzuigen is hetzelfde. Mijn kindje deed het er super op!!

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Pauline

  Goed advies en fijne communicatie. Mijn zoontje vind de fles heel fijn. Terwijl hij heel moeilijk was met uit een flesje drinken. Dat is nu opgelost.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Chermaine

  Wij zijn super tevreden met de flessen. Ze zijn handig en helpen de kleine met het niet te snel drinken. Juist omdat je kan bepalen hoeveel melk je kleintje binnenkrijgt geeft dat erg veel rust.

1 van 6

Mimic fles165 ml

€17,99

ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Startpakket 2 x 165 ml

€29,99

ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Groeipakket 2 x 165 ml + 1 x 235 ml

€44,99

ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Door de unieke werking en vorm van onze fles geloven wij dat Mimic de oplossing is voor kindjes die uit de fles willen gaan drinken. Een rustig drinktempo vergelijkbaar met de borst. Ideaal als je ook nog borstvoeding geeft. Maar mocht het om welke reden toch niet lukken of je hebt de fles niet nodig gehad, dan mag je deze binnen 30 dagen altijd gratis retour sturen.

Hoe werkt Mimic?

1 van 4