Mimic kopieert de vorm én drinktechniek van de borst

Veel baby's hebben moeite met de overstap van borst naar fles, omdat de drinktechniek van babyflessen compleet anders is dan drinken aan de borst. Daarom hebben wij niet alleen de vorm, maar ook de manier van drinken aan de borst gekopieerd.

Lees hier hoe we alle goede elementen van de borst terug hebben laten komen in het
design van onze fles.

 • Geen lucht = geen krampjes

  Lucht in de fles is de grootste oorzaak van krampjes. Onze gepatenteerde hervulbare cup vouwt langzaam naar binnen terwijl jouw baby drinkt. Dat voorkomt lucht in de fles tijdens het drinken en daarmee krampjes.

 • Altijd het juiste drinktempo

  Bij borstvoeding wordt het drinktempo automatisch aangepast op de zuigbehoefte van jouw baby. Door onze fles te roteren kun je eenvoudig het drinktempo aanpassen en de melktoevoer vergroten of verkleinen.

 • Drinken, pauzeren, slikken

  Aan de borst kan jouw baby rustig drinken en stroomt de melk alleen als je baby drinkt. Dankzij de innovatieve gaatjes in onze speen stroomt de melk alleen als je baby aanhapt en drinkt.

 • Stimuleert aanhappen

  Niet alleen honger, ook warmte van de borst stimuleert het drinken. Met de grote en zachte speen van de fles voelt jouw baby de warmte van de melk. Dit stimuleert het natuurlijk aanhappen van je baby.

Mimic spenen

Mimic heeft 2 formaten spenen. De vorm en werking van beide spenen is gelijk, het enige verschil is de inhoud van de fles die je met de speen kunt maken. 

Met onze kleinste speen kun je een fles bereiden tot 165ml voeding. Als je baby meer drinkt dan 165ml stap je over naar de Mimic speen of gehele fles voor 235ml voeding. Alle onderdelen van de Mimic fles kunnen met elkaar gecombineerd worden, dus de grote 235ml speen past ook op de bodem van de kleine 165ml fles. 

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Elianne

  Zeer tevreden met de Mimic fles. Snel en netjes geleverd en eindelijk drinkt mijn flesweigeraar toch uit de fles.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Sissi

  Ja. Heel erg tevreden. Baby schakelt vlot over tussen bv en Mimic. Leuk dat grote broer ook eens een flesje kan geven tussendoor.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Carlijn

  Super! De kleine heeft nauwelijks krampen. Het is een heel snel en makkelijk systeem. We zijn fan!

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Bianca

  Goed systeem. Ze drinkt er goed uit en makkelijk schoon te maken.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Wendy

  Een hele fijne fles, zeker voor kindjes die primair borstvoeding krijgen. Mijn meisje van 4 maanden kan de vorm goed vastpakken, en de manier van drinken is erg natuurlijk.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Daan

  Kwalitatief goede fles, mooi gemaakt en met een goed idee.

1 van 6

Startpakket 1 x fles + extra speen

v.a. €22,99

Ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Groeipakket 2 x fles + extra speen

€39,99

Ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Mimicfles

v.a. €17,99

Ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Meestgestelde vragen