Mimic kopieert de vorm én drinktechniek van de borst

Veel baby's hebben moeite met de overstap van borst naar fles, omdat de drinktechniek van babyflessen compleet anders is dan drinken aan de borst.

Wij hebben daarom niet alleen de vórm, maar ook de maniér van drinken aan de borst gekopieerd. Het resultaat is dat alle goede elementen van de borst en de manier van voeden zijn verwerkt in het design van onze fles.

 • Geen lucht = geen krampjes

  Lucht in de fles is de grootste oorzaak van krampjes. Onze gepatenteerde hervulbare cup vouwt langzaam naar binnen terwijl jouw baby drinkt. Dat voorkomt lucht in de fles tijdens het drinken en daarmee krampjes.

 • Altijd het juiste drinktempo

  Bij borstvoeding wordt het drinktempo automatisch aangepast op de zuigbehoefte van jouw baby. Door onze fles te roteren kun je eenvoudig het drinktempo aanpassen en de melktoevoer vergroten of verkleinen.

 • Drinken, slikken, pauzeren

  Aan de borst kan jouw baby rustig drinken en stroomt de melk alleen als je baby drinkt. Dankzij de innovatieve gaatjes in onze speen stroomt de melk alleen als je baby aanhapt en drinkt.

 • Stimuleert aanhappen

  Niet alleen honger, ook warmte van de borst stimuleert het drinken. Met de grote en zachte speen van de fles voelt jouw baby de warmte van de melk. Dit stimuleert het natuurlijk aanhappen van je baby.

Mimic spenen 165 ml & 235 ml

Mimic heeft twee formaten spenen. De vorm en werking van beide spenen is gelijk, het enige verschil is de inhoud van de fles die je met de speen kunt maken. 

Met de kleinste speen van 165ml kun je een fles bereiden tót 165ml voeding. Als je baby méér drinkt dan 165ml stap je over naar de 235ml speen waarmee je flesvoeding tot 235ml kunt maken.

Alle onderdelen van de Mimic fles kunnen met elkaar gecombineerd worden, de grote 235ml speen past dus op dezelfde bodem als de 165ml speen. 

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Elianne

  Zeer tevreden met de Mimic fles. Snel en netjes geleverd en eindelijk drinkt mijn flesweigeraar toch uit de fles.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Sissi

  Ja. Heel erg tevreden. Baby schakelt vlot over tussen bv en Mimic. Leuk dat grote broer ook eens een flesje kan geven tussendoor.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Carlijn

  Super! De kleine heeft nauwelijks krampen. Het is een heel snel en makkelijk systeem. We zijn fan!

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Bianca

  Goed systeem. Ze drinkt er goed uit en makkelijk schoon te maken.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Wendy

  Een hele fijne fles, zeker voor kindjes die primair borstvoeding krijgen. Mijn meisje van 4 maanden kan de vorm goed vastpakken, en de manier van drinken is erg natuurlijk.

 • ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Daan

  Kwalitatief goede fles, mooi gemaakt en met een goed idee.

1 van 6

Mimic fles165 ml of 235 ml

€17,99

ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Startpakket 2 x 165 ml

€29,99

ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Groeipakket2 x 165 ml + 1 x 235 ml

€44,99

ik wil bestellen

Gratis verzending en retourneren

Gebruikt of ongebruikt, binnen 30 dagen altijd gratis retour

Door de unieke werking en vorm van onze fles geloven wij dat Mimic de oplossing is voor kindjes die uit de fles willen gaan drinken. Een rustig drinktempo vergelijkbaar met de borst. Ideaal als je ook nog borstvoeding geeft. Maar mocht het om welke reden toch niet lukken of je hebt de fles niet nodig gehad, dan mag je deze binnen 30 dagen altijd gratis retour sturen.